Hulpvrager

Hulpvragers

Blink ondersteunt hulpvragers.


Blink zorgt voor een vaste vrijwilliger die hulp biedt aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of een sociale beperking. Mensen met een chronische ziekte, psychische stoornis en/of gedrag dat om extra zorg of aandacht vraagt.

De vrijwilliger biedt zwaar belaste mantelzorgers verlichting zodat zij even tijd hebben voor hun eigen sociale leven. En natuurlijk zijn ze er ook voor de hulpvrager. Dus zoekt u een maatje om bijvoorbeeld samen leuke activiteiten te ondernemen? Wilt u eens een kopje koffie op een terras gaan drinken? Of wilt u liever er samen op uit met de fiets? Bent u op zoek naar een speelhulp of gastgezin voor uw kind? Of heeft u een specifieke hulpvraag? Neem dan met ons contact en kijk samen met ons naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil hulp aanvragen    Nee, ik wil eerst meer informatie

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Zelfstandigheid vergroten! (R3383)
Leuke tweeling met verschillende behoeften.
Voor een leuke tweeling (2005) met autisme zoeken we een vrijwilliger die een middag in de week met de jongens 1-op-1 wil kijken naar hun planning en huiswerk. Omdat ze op verschillende schoolniveaus zitten en de jongens hun eigen interesses hebben, kunnen ze daar ieder op zich jouw hulp bij gebruiken! Ook zou het super zijn om eens samen met hen te bekijken welke activiteiten je kunt ondernemen in je vrije tijd, denk aan sport, hobby’s of gezellig samen koken (i.p.v. voor de televisie). Vind jij het leuk om deze aardige jongens te helpen met het vergroten van hun zelfstandigheid, neem dan contact op!
Lees meer
Hulp bij zorg voor mijn lieve zoon (R3385)
Zorg jij voor een leuke 'vanzelfsprekende' middag?
De zorg voor mijn zoon valt mij soms zwaar, dit komt door mijn beperking (vorm van autisme). Met ondersteuning bij bv kleren kopen of invullen van vakantie dagen of bij uitstapjes zou ik erg geholpen zijn. Een activiteit inplannen met hem, kost mij enorm veel energie en moet ik voor mezelf goed voorbereiden. Het zit hem in kleine dingen die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn, maar niet voor ons, zoals een keer naar een speeltuin, stukje fietsen, gaan zwemmen of samen knutselen.

Op deze manier kan ik ook even een momentje voor mezelf inplannen, zodat ik de rest van de dag er weer kan zijn voor hem. En mijn zoontje heeft zo een middag van zijn leven. (Mijn zoon is 8 jaar) Ben jij een vriendelijke vrouw die het mogelijk wil maken om met mijn zoon leuke dingen te doen? Vakantiedagen of weekend, vr of wo middag, of do of ma na 15 uur er zijn veel mogelijkheden.

Ik kom graag in contact met jou!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »