Hulpvragers

Blink ondersteunt hulpvragers.


Blink zorgt voor een vaste vrijwilliger die hulp biedt aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of een sociale beperking. Mensen met een chronische ziekte, psychische stoornis en/of gedrag dat om extra zorg of aandacht vraagt.

De vrijwilliger biedt zwaar belaste mantelzorgers verlichting zodat zij even tijd hebben voor hun eigen sociale leven. En natuurlijk zijn ze er ook voor de hulpvrager. Dus zoekt u een maatje om bijvoorbeeld samen leuke activiteiten te ondernemen? Wilt u eens een kopje koffie op een terras gaan drinken? Of wilt u liever er samen op uit met de fiets? Bent u op zoek naar een speelhulp of gastgezin voor uw kind? Of heeft u een specifieke hulpvraag? Neem dan met ons contact en kijk samen met ons naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil hulp aanvragen    Nee, ik wil eerst meer informatie

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Sportieve vrijwilliger (3876)
25 -55 jaar
Man met autisme (Asperger), 1974 zoekt een betrouwbare, sportieve en niet al te drukke persoonlijkheid. Dit voor de gezelligheid en om  activiteiten mee te ondernemen. Leeftijd 25 tot 55 jaar. Bij voorkeur woonachtig in het Land van Cuijk.

HB-3876
Lees meer
Vervoersvraag (4300)
Als vader werkt
Voor deze lichamelijk beperkte moeder van buitenlandse afkomst (1984) zoeken wij een vrijwilligster met auto, die haar naar ziekenhuis- en andere afspraken kan brengen op de dagen dat vader werkt. Moeder is erg moe en slecht ter been en heeft daardoor niet de mogelijkheid “ op eigen benen” naar haar afspraken buitenshuis te gaan.

4300
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »